Romjulsnytt: StandOut sitt 2018

 

2018 har gitt oss positiv omtale og en ytterligere befestet posisjon innen kommersiell rekruttering, men har også vært en berg-og-dalbane resultatmessig. Året startet godt, før en «tørke» møtte oss i tredjekvartal, mens vi avsluttet 2018 forrykende!

I oktober gikk vi alle mann til pumpene og gjorde en grundig evaluering rundt vårt arbeid i en periode med lite aktivitet. Prosessene ble ytterligere forbedret, frekvensen på salg løftet og synligheten på utvalgte plattformer ble gjennomført med bedre kvalitet.

«Samlingen i bunn» ga resultater! Vi tar med oss et momentum inn i 2019.

Vår visjon lever i beste velgående: StandOut skal være den foretrukne rekrutteringspartner innen kommersielle stillinger.

Da er vi avhengig av høy kompetanse, kvalitet og service i alle deler av vårt arbeid.

I år arrangerte vi vårt første frokostmøte. Nærmere 60 gjester kom på frokost og foredrag. Her presenterte Annette Lothe vår satsning på HR-tjenester. Vi har blant annet inngått et samarbeid med Høyt og Lavt Klatreparkene. Høyt og Lavt står for teambuilding i praksis, mens vi skal stå for den faglige delen.

 Omsetningsmessig lander vi ca det samme i 2018 som i 2017. Et tøft tredjekvartal, sammen med at vi har gjort langsiktige investeringer i nye ansatte og diverse bedriftsnettverk gjør at bunnlinjen blir rød, som forventet.

En tradisjon vi ønsker å trekke frem, er vår årlige støtte til veldedige organisasjoner. I år satt vi av 32000 kr som ble fordelt på to formål. I april deltok vi på Running for Freedom og støttet For Freedom sitt arbeid mot moderne slaveri. I desember ville vi bidra med det som må være en av julens viktigste julegave: støtte til kreftforeningen for barn. Denne tradisjonen tar vi stolt med oss inn i 2019!

Vi går inn i det nye året med et stabilt og faglig sterkt team og 2019 skal bli vårt beste år noensinne.

StandOut skal fortsette å levere kvalitet i våre tjenester og skape merverdi for deg som kunde. Karrierer skal utvikles og kandidater skal lande drømmejobben.

Vi vil rette en stor og oppriktig takk til alle våre kunder og kandidater. Dere spiller den suverent viktigste rollen i vår reise. Tilliten og lojaliteten vi opplever fra dere er uvurderlig.

Undertegnede vil avslutningsvis også rette en stor takk til mine kolleger Annette, Jon-Frode og Kapil.

Det er lett å være god i medgang, men å få en bekreftelse på at samtlige står støtt i motgang er fantastisk. Jeg er stolt av det vi får til.

Vennlig hilsen

Stian Borgenhaug
Daglig leder


Vi ønsker deg velkommen til oss for en kaffe i 2019!
Ring oss på +47 4006 8006 så inviterer vi deg. 


Bannere_jul_820x310_Facebookformat_webfil.jpg

 

StandOutComment