ARBEIDSGIVER

DSC03740.jpg
 
DSC03671.jpg

REKRUTTERING

Vi er spesialister på rekruttering innenfor salg og markedsføring. Gjennom høy kompetanse, et bredt nettverk og strømlinjeformede prosesser bidrar vi til å gjøre ansettelsesprosessen mer effektiv, treffsikker og sikrer høyere avkastning. Vi gjør tilgangen på gode kandidater enkel. StandOut rekrutterer kandidater gjennom intern kandidatbase, nettverk, eksternt søk og utlysning. 

DSC03772.jpg

BEMANNING

Vi leverer salgskonsulenter og markedsressurser på korte og lengre engasjement. Ved innleie av kandidat har StandOut det fulle arbeidsgiveransvaret med utbetaling av lønn, skattetrekk, arbeidsgiveravgift, forsikring, tjenestepensjon m.m. Du som kunde tar ingen risiko og betaler kun for utført arbeid.

HR TJENESTER

StandOut tilbyr HR-tjenester til din bedrift. Vi gjennomfører teamutvikling for å øke effektiviteten og prestasjonen i teamet. Vi holder kurs og foredrag for bedrifter som interesserer seg for og vil jobbe med “the people factor”; kommunikasjon, ledelse, konflikthåndtering, endringsprosesser, organisasjonskultur, bevissthet, tillit, stress, m.m.

 
 

OM OSS

StandOut er et nytenkende og fremoverlent rekrutteringsbyrå med kontorer i Bergen og Oslo. 
For våre kandidater, jobber vi utelukkende mot selskap innen tech, finans og kommersielle funksjoner. 

Vår nærhet til både kunder og kandidater er unik. Vi bygger langvarige relasjoner som ikke utelukkende skal gi deg en ny jobb, eller som selskap en ny ansatt. 
Vi gir råd, ber om råd og sørger for at vi sammen blir bedre. 

Kom dit du ønsker med StandOut!

 
 
DSC03641.jpg

Våre konsulenter

 
 

Utvalgte kunder

 

Følg oss på sosiale medier

FACEBOOK @STANDOUT.NO

INSTAGRAM @STANDOUT.NO