ARBEIDSGIVER

rekrutering_standout.jpg
 

REKRUTTERING

Vi er spesialister på rekruttering innenfor salg og markedsføring. Gjennom høy kompetanse, et bredt nettverk og strømlinjeformede prosesser bidrar vi til å gjøre ansettelsesprosessen mer effektiv, treffsikker og sikrer høyere avkastning. Vi gjør tilgangen på gode kandidater enkel. StandOut rekrutterer kandidater gjennom intern kandidatbase, nettverk, eksternt søk og utlysning. 

 
 

BEMANNING

Vi leverer salgskonsulenter og markedsressurser på korte og lengre engasjement. Ved innleie av kandidat har StandOut det fulle arbeidsgiveransvaret med utbetaling av lønn, skattetrekk, arbeidsgiveravgift, forsikring, tjenestepensjon m.m. Du som kunde tar ingen risiko og betaler kun for utført arbeid.

 
 

PROSJEKTLEDELSE

StandOut tilbyr tjenester innenfor outsourcing av salg mot B2B og B2C. Vi kan bistå med eksternt salg, prosjektledelse og bemanning for å styrke din salgsaktivitet. Hvert prosjekt skreddersys og tilpasses for å passe deres bedrift og tjenester best mulig. Du som kunde forholder deg enkelt til en prosjektleder og betaler kun for utførte salg.

 
 

OM OSS

Vi er tro mot eget konsept. StandOut er et rekruttering og bemanningsbyrå spesialisert innenfor salg og markedsføring. Siden oppstart har vi etablert oss som en solid aktør innen vårt fagområde i Bergen og Oslo. Gjennom kompetansebasert rådgivning gjør vi ansettelsesprosessen mer effektiv, treffsikker og sørger for økt avkastning for våre kunder.  

 
 
Standout_2.jpg

Våre konsulenter

 
 

Utvalgte kunder

 

Følg oss på sosiale medier

FACEBOOK @STANDOUT.NO

INSTAGRAM @STANDOUT.NO